Suvikõrvitsa-hakklihapada
Suvel, eriti palava ilmaga, ei ole väga tahtmist ega jaksu suuri praade ja keerulisi toite teha. Siis tahaks süüa võimalikult lihtsalt ja kiiresti. Üks sellistest retseptidest, mille hiljuti enda jaoks avastasin on "Suvikõrvitsa-hakklihapada", mille idee sain Figuurisõprade retseptivihikutest "Lost. Lihtne Odav Salendav Tervislik."
Segasin omavahel kaks retsepti ja tulemuseks tuli see kerge ja mõnus pajaroog.
Vaja läheb:
70 g veisehakkliha
1 tl õli
200 g suvikõrvitsat
1 sibul
3 tomatit
30 g riivitud juustu
soola
pipart
Haki sibul.
Prae veisehakkliha ja sibul õlis läbi.
Maitsesta soola ja pipraga.
Lõika suvikõrvitsad ja tomatid ketasteks.
Lao osa suvikõrvitsa viiludest ahjuvormi ja maitsesta soola ning pipraga.
Tõsta peale osa hakklihasegust.
Korda tegevust kuni koostisained otsa saavad.
Kata vorm tomativiilude ja riivitud juustuga.
Küpseta 200 kraadises ahjus 25 minutit.
Segasin omavahel kaks retsepti ja tulemuseks tuli see kerge ja mõnus pajaroog.
Suvikõrvitsa-hakklihapada (juuni 2014)
1-leVaja läheb:
70 g veisehakkliha
1 tl õli
200 g suvikõrvitsat
1 sibul
3 tomatit
30 g riivitud juustu
soola
pipart
Haki sibul.
Prae veisehakkliha ja sibul õlis läbi.
Maitsesta soola ja pipraga.
Lõika suvikõrvitsad ja tomatid ketasteks.
Lao osa suvikõrvitsa viiludest ahjuvormi ja maitsesta soola ning pipraga.
Tõsta peale osa hakklihasegust.
Korda tegevust kuni koostisained otsa saavad.
Kata vorm tomativiilude ja riivitud juustuga.
Küpseta 200 kraadises ahjus 25 minutit.
Kommentaarid
Postita kommentaar