Võileivatort

Tihti kipub juhtuma, et jõululauale saab palju liha, kuid kalast pole jälgegi. Kui tahta peolauale ka kala serveerida, mis uhke välja näeb, siis soovitan proovida võileivatorti. Lihtne, ilus, maitsev ja nostalgiahõnguga. 

Võileivatort tuunikalaga


Vaja läheb:
1 röstsai
1 konservtuunikala õlis
3 muna
1 värske kurk
koor
majonees

Keeda munad ja jahuta.
Haki kurk ja munad ning sega hulka koor, majonees ja tuunikala.
Maitsesta segu soolaga.
Lõika saiaviiludelt ära servad (soovi korral võid neist krutoonid teha).
Kata serveerimisalus saiaviiludega ning määri peale tuunikalasegu.
Korda toimingut kuni saiaviilud otsa saavad.
Kata tort tuunikalaseguga ja kaunista meelepärasega (kurk, muna, tuunikalatükid vms.)
Pane tort mõneks tunniks külma, et maitsed seguneksid ja sai segust läbi imbuks.






Kommentaarid

Populaarsed postitused