Pavlova


Suvi pole suvi, kui pole saanud teha Pavlovat. Retsept ja tordi suurus ning marjad võivad varieeruda, kuid imeline tulemus on alati garanteeritud. Ning ka see, et torti pole kunagi liiga palju. Iga aasta seda torti suvel tegema hakates mõtlen, et äkki teeks mõne muu tordi, kuna see tort ju "lihtsalt munad ja suhkur on", aga iga kord, kui torditükk taas taldrikul on imestan, kui geniaalne see magustoit ikka on, ning võtan tüki või kaks veel. Kui vähe on õnneks vaja. :) 

Pavlova tort on 1920ndatest pärit magustoit, mis väidetavalt pühendati vene baleriinile Anna Pavlovale.

Pavlova


Vaja läheb:


Besee:
8 munavalget
300 g suhkrut

Kate:
600 ml vahukoort
500 g värskeid maasikaid
Tumedat šokolaadi



Kommentaarid

Populaarsed postitused