Lihavõtted II Tassikoogid
Kuna lihavõtete ajal juba tassikooke tehtud sai, siis tegin ka mõned väiksemad tassikoogid, et proovida kätt nende kaunistamisel. Tassikookide retseptiks kasutasin sama retsepti mis siin. Kreemiks tegin kunagi mingist retseptiraamatust oma retseptivihikusse kirjutatud võikreemi retsepti. Lisasin kreemile kollast, punast ja rohelist toiduvärvi. Asetasin kreemi mõneks ajaks külma tahenema ning kaunistasin tassikoogid tordipritsi abil. Kreem oli alguses liiga tahke ja ei tahtnud otsikust läbi tulla, kui see aga toatemperatuuri saavutas, siis oli kooke kaunistada lausa lust.
Võikreem:
Vaja läheb:
200 g pehmet magedat võid
75 g tuhksuhkrut
2 munakollast
Vahusta või ja sõelu juurde tuhksuhkur vaheldumisi munakollastega.
Lisa soovi korral mingit essentsi või toiduvärvi.
Kommentaarid
Postita kommentaar