Borš
Borš (oktoober 2013)
Teine tore supi retsept on see borš, mis maitseb samuti väga hästi. Retsept on pärit lehelt Naistekas.
Vaja läheb:
200 g õli
250 g sibulat
500 g porgandit
1.5 kg tomatit
1.5 kg peeti
1.5 kg kapsast
50 g soola(2 spl)
2 spl suhkrut
50 g küüslauku
1 spl äädikat
peenpipart
Keeda nõrgal tulel 1 tund, maitsesta maitsmise teel.
250 g sibulat
500 g porgandit
1.5 kg tomatit
1.5 kg peeti
1.5 kg kapsast
50 g soola(2 spl)
2 spl suhkrut
50 g küüslauku
1 spl äädikat
peenpipart
Keeda nõrgal tulel 1 tund, maitsesta maitsmise teel.
Kommentaarid
Postita kommentaar