Kodused kevadrullid
Kodused kevadrullid (oktoober 2013)
Ka kodustes tingimustes on võimalik väga maitsvat Aasiapärast toitu valmistada. Üheks selliseks näiteks on imelihtsad kodused kevadrullid, mis maitsevad imehästi. Retsepti leidsin ajakirjast "Oma Maitse" 2013. aasta jaanuari numbrist. Soovitan soojalt!Vaja läheb:
1 sibul
1 küüslauguküüs
100g porgandit
1oog kapsast
õli
2 spl sojakastet
1 cm ingverijupp
1 muna
1 lavašš
Haki sibul ja küüslauk peeneks.
Riivi porgand ja lõika kapsas peenteks ribadeks.
Kuumuta pannil õli, lisa sibul ja küüslauk ning kuumuta klaasjaks.
Tõsta pannile ka porgand ja kapsas.
Lase paar minutit küpseda ning vala hulka sojakaste ja riivitud ingver.
Kui köögivili on klaasjaks küpsenud, siis löö pannile ka muna, lase veidi hüübida ja sega köögiviljadega.
Muna täielikul küpsemisel tõsta segu jahtuma.
Lõika lavašš risti neljaks.
Võta tükid pikuti enda ette, tõsta lavaši laiemale osale neljandik segust, voldi servad sissepoole ning keera tihedalt rulli.
Kuumuta pannil 1 cm paksuse kihina õli.
Kui see on piisavalt kuum, tõsta rullid , lahtine osa allpool, pannile.
Pealispinna pruunistumisel keera rullid teistpidi.
Küpsed rullid aseta majapidamispaberile nõrguma.
Lõika iga rull neljaks.
Söö soojalt!
Kommentaarid
Postita kommentaar