Suitsukanasalat

Suitsukanasalat (september 2013)

Selle retsepti järgi suistukanasalati tegemist alustasin ma oma üheksa aastat tagasi, peale seda, kui olin Tartus Lõunakeskuses pannkooke suitsukanasalatiga söönud. Maitse oli niivõrd mõnus ja sobis pannkoogiga sedavõrd hästi kokku, et lihtsalt pidin seda kodus ka tegema. Sellest ajast peale on see üks meie pere lemmikuid pannkoogi täidiseid. Maitseb imehästi, eriti pühapäevahommikul! :)

Vaja läheb:

1 suistukanakoib
0,5 pead Hiinakapsast
2 väiksemat kurki
2 tomatit
hapukoort
majoneesi
soola
tilli


Eemalda koivalt liha ning lõika see suupärasteks tükkideks.
Haki kurk ja tomat.
Rebi Hiinakapsas.
Sega kõik ained kokku salatiks ning maitsesta meelepäraselt
Serveeri eraldi roana või ülepannikookide täidisena.

 


Kommentaarid

Populaarsed postitused