Jätkame banaaniga I

"Memphis Banana Bites" ehk "Memphise baananisuupisted" (veebruar 2014)

Väga mõnusad suupisted. Oleksin isegi maapähklivõid võib-olla juurde pannud, et selle maitse veel rohkem välja tuleks. Selle seguga oli päris naljakas lugu. Kui alguses kastrulist segu sulamise järel maitsesin, siis ei tundunud see väga hea olevat, mida rohkem ma aga seda töö käigus proovisin, seda paremaks see muutus. Sõltuvust tekitav, ausalt.:) Kuna mul kodus väga palju banaanilaaste polnud, aga tahe retsepti proovida oli suur, siis otsisin välja Itaaliast toodud võiküpsised ning määrisin segu nende vahele. Ka see oli suurepärane kooslus.

Vaja läheb:
1/4 tassi (57 g) kreemjat naturaalset maapähklivõid 
4 untsi (113 g) poolmagusat šokolaadi
1 1/2 tassi kuivatatud banaanilaaste, umbes 72 tükki

Sulata šokolaad ja maapähklivõi veevannis ning lase segul jahtuda ja taheneda.
Vala segu kondiitrikotti ja pritsi see poolte banaanilaastude peale.
Kata seguga laastud seguta laastudega, nii et moodustuksid "võileivad".
Lase segul toatemperatuurini jahtuda.
"Võileibu" saab säilitada kaetuna toatemperatuuril või külmutatuna.


Kommentaarid

Populaarsed postitused