Jätkame banaaniga I
"Memphis Banana Bites" ehk "Memphise baananisuupisted" (veebruar 2014)
Väga
mõnusad suupisted. Oleksin isegi maapähklivõid võib-olla juurde pannud,
et selle maitse veel rohkem välja tuleks. Selle seguga oli päris
naljakas lugu. Kui alguses kastrulist segu sulamise järel maitsesin,
siis ei tundunud see väga hea olevat, mida rohkem ma aga seda töö käigus
proovisin, seda paremaks see muutus. Sõltuvust tekitav, ausalt.:)
Kuna mul kodus väga palju banaanilaaste polnud, aga tahe retsepti
proovida oli suur, siis otsisin välja Itaaliast toodud võiküpsised ning
määrisin segu nende vahele. Ka see oli suurepärane kooslus.
Vaja läheb:
1/4 tassi (57 g) kreemjat naturaalset maapähklivõid
4 untsi (113 g) poolmagusat šokolaadi
1 1/2 tassi kuivatatud banaanilaaste, umbes 72 tükki
Sulata šokolaad ja maapähklivõi veevannis ning lase segul jahtuda ja taheneda.
Vala segu kondiitrikotti ja pritsi see poolte banaanilaastude peale.
Kata seguga laastud seguta laastudega, nii et moodustuksid "võileivad".
Lase segul toatemperatuurini jahtuda.
"Võileibu" saab säilitada kaetuna toatemperatuuril või külmutatuna.
Kommentaarid
Postita kommentaar