Spaghetti küüslaugu ja õliga
Spaghetti küüslaugu ja õliga (august 2013)
See äärmiselt lihtne, kuid maitsev pastaroog pärineb raamatust "Itaalia köök" Varrak, 2006.
Vaja läheb:
450 g spaghetti't
6 spl extra virgin oliivõli
3 küüslauguküünt, peenestatud
4 spl hakitud värsket peterselli
soola ja jahvatatud musta pipart
Pane spaghetti suurde kastrulisse keevasse soolaga maitsestatud vette.
Kuumuta õli suurel pannil ning hauta küüslauku, kuni see on kuldkollane.
Ära lase sel pruunistuda, muidu muutub küüslauk kibedaks.
Sega hulka petersell.
Maitsesta soola ja pipraga.
Võta pann pliidilt ära, kuni pasta on valmis.
Nõruta pastat, kui see on peaaegu al dente.
Pane koos õli ja küüslauguga pannile ning hauta veel 2-3 minutit, segades hästi, et spaghetti oleks kastmega koos.
Serveeri kohe eelsoojendatud kausis.
Kommentaarid
Postita kommentaar